+4520778203
Danmark, Region Syddanmark, Tønder, Langeskov-Centret 69
Ring nu

Om virksomheden

Mærket som byggeforretninger har haft succes med at drive og udvikle sig støt siden 2008. Virksomhedens største forskel er, at hovedsortimentet leveres direkte fra fabrikker, hvilket giver os mulighed for at tilbyde vores kunder nye materialer af høj kvalitet.

Valget af tagmateriale består af følgende faktorer:

• byggebudget,
• klimatiske træk i regionen (vind, sne og regnbelastning, sandsynligheden for hagl og dens størrelse),
• ønsker om udseende og tekniske data .


Her kan du se forskellige typer og typer belægninger og få ekspertrådgivning. Glem ikke at tage højde for de arkitektoniske træk ved dit hjem, så taget er i harmoni med det tilgængelige rum og fuldt ud leverer dets funktioner.

Vi har samlet og præsenteret produkter fra førende vestlige og indenlandske producenter:

• bituminøse helvedesild og metal helvedesild,
• bølgepap (tagdækning og til hegn),
• galvaniseret plade,
• ondulin osv.

Vi har fremragende kundeservice!

Vores ledere er assistenter og konsulenter. De hjælper dig med at vælge tagmaterialet, beregne den krævede mængde materiale. Ledere besvarer spørgsmål i en online chat via feedbackformularer og telefonisk. Den gennemsnitlige svartid er 10 minutter.

Vi tager højde for historien om køb og kommunikation for at personalisere svar og forslag. Det er vigtigt for os at løse problemet hurtigt og effektivt. At danne langsigtede relationer er et af hovedmålene. Vi forstår, at det er lettere at vælge produkter på et websted, hvor præferencer allerede er kendt, og hjælpe med valget.

Lad os gøre livet lysere, hyggeligere og mere behageligt. I vores firma er der et produkt, der passer til dig. Hvis du har spørgsmål, så skriv til onlinechat. Vi hjælper dig gerne med dit valg.