+4520778203
Danmark, Region Syddanmark, Tønder, Langeskov-Centret 69
Ring nu

Privatlivspolitik

Dette dokument "Privatlivspolitik" repræsenterer reglerne for brugen af ​​webstedet (i det følgende benævnt operatøren) af brugerens personlige oplysninger, som operatøren, inklusive alle personer, der tilhører den samme gruppe med operatøren, kan modtage om brugeren under hans brug af et af webstederne, tjenesterne, tjenesterne, programmerne, produkterne eller tjenesterne fra operatøren (i det følgende benævnt webstedet) og under udførelsen af ​​operatøren af ​​eventuelle aftaler og kontrakter med brugeren. Brugerens samtykke til politikken, udtrykt af ham inden for rammerne af forholdet til en af ​​de anførte personer, gælder for alle andre opførte personer.

Ved at abonnere på SMS- og e-mail-nyhedsbrevet accepterer du at modtage nyhedsbrevet til det angivne telefonnummer og e-mail-adresse, når du abonnerer via abonnementstjenesten på nyhedsbrevet på hjemmesiden. Du bliver informeret om, at hvis du ønsker at afmelde dig nyhedsbrevet, skal du uafhængigt klikke på linket "Afmeld fra mailing", der er angivet i teksten til meddelelser sendt af webstedet, eller informere om din uenighed med at modtage nyhedsbreve på de angivne adresser. i afsnittet "Kontakter" i denne aftale. Du giver også tilladelse til webstedet eller til tredjeparter, der er autoriseret til at sende meddelelser på vegne af webstedet til at indsamle, gemme og behandle alle personlige data, der overføres til webstedet (inklusive efternavn, fornavn, patronym og e-mail-adresse) for at informere om nyheder og andre begivenheder Site.

Denne politik gælder for alle processer til indsamling, registrering, systematisering, akkumulering, opbevaring, afklaring (opdatering, ændring), ekstraktion, brug, overførsel (distribution, levering, adgang), blokering, sletning, depersonalisering, destruktion af personlige data, udført både ved brug af computerteknologi (automatiseringsværktøjer), herunder brug af informations- og telekommunikationsnetværk og uden brug af sådanne midler.

Webstedet verificerer ikke nøjagtigheden af ​​de personlige oplysninger, der leveres af brugeren, og har ikke mulighed for at vurdere hans juridiske kapacitet.

Ved organisering af behandling af personoplysninger styres virksomheden af ​​det faktum, at det ikke er tilladt at kombinere databaser, der indeholder personoplysninger, hvis behandling udføres til formål, der er uforenelige med hinanden.

Webstedet indsamler og gemmer kun de personlige oplysninger, der er nødvendige for levering af tjenester eller udførelsen af ​​aftaler og kontrakter med brugeren, undtagen i tilfælde, hvor lovgivningen foreskriver obligatorisk opbevaring af personlige oplysninger i en periode, der er specificeret af lov.

Virksomheden gennemgår bestemmelserne i denne politik og opdaterer dem efter behov såvel som efter beslutning fra selskabets ledelse.

Brugeren accepterer, at webstedsadministrationen har ret til at overføre personoplysninger til tredjeparter, især kurertjenester, postorganisationer, telekommunikationsoperatører, udelukkende med det formål at indsamle oplysninger fra brugeren udstedt på virksomhedens websted

Det er webstedsadministrationens ansvar at bruge de modtagne oplysninger udelukkende til de formål, der er specificeret i den eksisterende fortrolighedspolitik.

Operatøren har ret til at ændre denne politik ensidigt uden brugerens samtykke.

Hvis brugeren trækker sit samtykke til behandling af personoplysninger tilbage, har operatøren ret til at fortsætte behandlingen af ​​de personlige data for brugerens samtykke