+4520778203
Danmark, Region Syddanmark, Tønder, Langeskov-Centret 69
Ring nu

Betingelser for brug

Denne aftale bestemmer proceduren for brugere af alle tjenester og materialer på webstedet.

Generelle betingelser

Et offentligt tilbud er denne aftale om brugen af ​​webstedet. Ved at få adgang til webstedets dokumenter anses du for at have accepteret denne aftale.

Administration af webstedet har ret til at ændre handlingerne i denne aftale ensidigt og når som helst. De ændrede regler træder i kraft senest tre dage efter datoen for offentliggørelsen af ​​den nye version af aftalen på webstedet. Hvis brugeren ikke accepterer de indførte ændringer, skal han nægte adgang til webstedet og stoppe med at bruge webstedets materialer og tjenester.

Brugerforpligtelser

Brugeren har ikke ret til at foretage handlinger, der kan føre til overtrædelse af folkeretten, såvel som inden for intellektuel ejendomsret, ophavsret eller beslægtede rettigheder. Det er også forbudt at udføre andre handlinger, der forstyrrer webstedets drift og tjenester.

Det er forbudt for brugeren at bruge materialet på webstedet uden tilladelse fra indehaverne af ophavsretten. Han skal indhente en licens fra licensgiverne til lovligt at bruge materialerne på webstedet.

Et link til webstedet er påkrævet, når du citerer materialer fra webstedet, herunder ophavsretligt beskyttede værker

Brugeren erkender, at webstedsadministrationen ikke har noget ansvar såvel som direkte eller indirekte forpligtelser over for brugeren i forhold til eventuelle skader eller tab, der er relateret til indhold på webstedet, ophavsretlig registrering og oplysninger om sådan registrering, varer eller tjenester, der er tilgængelige eller opnået via eksterne websteder eller ressourcer eller andre kontaktpersoner fra brugeren, der fik adgang til webstedet ved hjælp af de oplysninger, der blev offentliggjort på webstedet eller ved hjælp af links til eksterne ressourcer.

Eventuelle kommentarer samt registreringer af brugeren på webstedet skal overholde kravene i almindeligt accepterede standarder for moral og etik.

Brugeren accepterer, at webstedsadministrationen ikke er ansvarlig for at besøge og bruge eksterne ressourcer, som der kan findes links til på webstedet.

Alt materiale og tjenester på webstedet eller en del af dem kan ledsages af reklame, som brugeren skal acceptere. Brugeren accepterer også, at i forbindelse med den reklame, der findes på webstedet, bærer webstedsadministrationen ikke noget ansvar og ingen forpligtelser.

Andre vilkår

Ikke truffet foranstaltninger fra webstedsadministrationen i forhold til denne aftale af nogen bruger kan ikke fratage den retten til i fremtiden at træffe passende foranstaltninger for at beskytte deres interesser og ophavsretten til webstedet for det materiale, der bliver lagt ud på hjemmesiden.

Intet i denne aftale kan tolkes som etableringen mellem brugeren og virksomheden af ​​et agenturforhold, partnerskabsforhold, fælles aktivitetsforhold, personligt ansættelsesforhold eller andre forhold, der ikke udtrykkeligt er fastsat i aftalen.